BUTIK & FÖRSÄLJNING

Butik & Försäljning

Vi har 1 mindre sportbutik i centrala Hudiksvall. Butiken i Hudiksvall har öppet året om. (Se öppettider på våra sociala medier) Butiken har begränsade öppettider, med det går alltid boka tid för personlig hjälp.

Hos oss hittar du ett brett utbud med allt vad Längdskidåkning, friskvård och skor innebär, det som skiljer oss från de andra butikerna är att vi har högkavlité produkter som du nästan bara hittar hos oss och med 30 års erfarenhet inom längdskidåkning, vallning, produktutveckling så kan vi ge dig den bästa servicen.

Vi har även längdutrustning i shopen/ uthyrningen på Hassela ski resort där du får hjälp av duktig personal, med de du behöver för längd åkningen.

Vi säljer skor i sammarbete med Hooka, Saucony & Mjuka sandaler.

Vi säljer längdskidor i sammarbete med skidmärket Madshus. Med ett flerårigt sammarbete så kan vi fixa fram skidor med det lilla extra till just dig och dina behov. Vi kan blandannat plocka direkt från fabrik på våra resor vi gör till Norge.

Vi säljer rullskidor i sammarbete med Swenor och Swix. Med ett flerårigt sammarbete så kan vi välja ut rullskidor som passar just dig.

VI SKICKAR DINA SKIDOR FRAKTFRITT I HELA SVERIGE.

Vi har allt du behöver för den perfekta rullskidturen för dig som motionär eller elitskidåkare.

Välj mellan skate eller klassiskt, tillbehör som hjul, rullskidspetsar och stavar.

Läs mer om vårat sortiment hos vår sammarbetspartner SWIX.

Dan Marsch säljer stavar från Swix, Oneway och Madshus, pjäxor säljer vi från Madshus och Alpina.

Butikens Öppettider

Begär offert för skidor i formuläret nedan

Fyll i formuläret nedan, och få ett unikt prisförslag för just dig i vårat offertförslag. Därefter väljer du om du vill beställa eller inte.
Vi är återförsäljare på hela sortimentet från Madshus, Swix och Alpina.
Vid önskemål av produkt, kontakta oss